Information

Proscott Performance sysslar med professionell motoroptimering till flertalet bilmodeller. Vi har stor erfarenhet av Audi, Skoda, Seat, Volkswagen, Saab och Volvo.
Vi har möjlighet att skräddarsy en lösning som passar just Dig till konkurrenskraftiga priser. Till utfört arbete medföljer givetvis en garanti.

Vi använder oss av den senaste tekniken för att programmera din bil, många bilar kan programmeras direkt via OBDII (diagnos) uttaget.
Vi erbjuder även eco-chip, vilket prioriterar låg bränsleförbrukning.

Kika gärna runt lite på sidan. Tveka sedan inte att höra av er om ni är intresserade av att göra något med din bil, vi hjälper dig gärna!

Villkor

Alla priser är inklusive moms och på Proscott ingår montering i priset. Vi förbehåller oss rätt till prisändringar utan föregående meddelande.

Skulle du av någon anledning ångra ett köp, har du öppetköp/ångerrätt i 14 dagar, under förutsättning att du skickar med fakturan. Detta för att vi snabbt och enkelt skall kunna göra en återbetalning eller skicka nya varor. Detta betyder att kostnaden för chipet betalas tillbaka, men ett avdrag på beloppet med 500 kr görs om vi har monterat chippet. Fraktkostnaderna återbetalas ej. Returpaketet får ej skickas mot postförskott eller efterkrav. Returfrakten betalas av kunden. Personregister Proscott lagrar personuppgifter i ett register. Uppgifterna, som uppdateras regelbundet, används i vår egen marknadsföring. Din e-post adress eller personuppgifter lämnas aldrig ut till andra företag.

Upptäcker du en skada, anmäl det direkt till Posten som ska notera det på fraktsedeln innan du skriver på. Tag sedan kontakt med Posten och Proscott, så att vi kan lösa det på ett smidigt sätt. Skadat gods ska anmälas till Posten inom sju dagar.

Varan ska skickas oskadad i originalförpackningen till oss inom åtta dagar. Kunden betalar returfrakten. Vi löser inte ut försändelser belagda med lösen eller mottagarfrakt. Retur skall ske med Posten.

Reklamation skall alltid anmälas per telefon till oss. Proscott ersätter ej kostnader för reparation av annan verkstad, resekostnader och dylikt om detta ej avtalats med oss.

Om Du inte löser ut de varor du beställt, kommer vi att debitera 200:- (+ moms) för frakter och hantering.

Funktionsgaranti omfattar endast programvaran och gäller ett år från inköpsdatum. Kopia på fakturan skall bifogas vid garantianspråk.
Vi ersätter ej skador som uppkommer på motordelar eller elektronik i samband med eller efter chippningen.

Kostnad för frakt tillkommer. Leverans sker med post till er.

All försäljning sker mot kontant betalning eller postförskott, om inte annat har avtalats. Fakturering sker endast mot företag. Fakturaavgift på 25 SEK tillkommer i dessa fall.